Στην φυλακή για μαστροπεία πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής!

Η ιστορία που δεν γνώριζε κανείς!

Ο «Πλανητάρχης», όπως τον αποκαλούν οι fans του, αποκάλυψε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του.

Ο λόγος για τον Τάσο Μπουγά, ο οποίος στην τελευταία του συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso, έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη που σίγουρα κανείς δεν περίμενε να ακούσει. Ο «Πλανητάρχης», όπως τον αποκαλούν οι fans του, αποκάλυψε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο Τάσος Μπουγάς μίλησε για την εμπειρία του σε σωφρονιστικό ίδρυμα. Αναφέρθηκε στην φυλακή που έκανε αφού κατηγορήθηκε για μαστροπεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο Τάσος Μπουγάς μίλησε για την εμπειρία του σε σωφρονιστικό ίδρυμα. Αναφέρθηκε στην φυλακή που έκανε αφού κατηγορήθηκε για μαστροπεία.

sthfulakh

«Κατηγορήθηκα για μαστροπεία, αλλά απαλλάχτηκα. Δεν έγινε ποτέ δικαστήριο. Ήμουν σε σχέση με μια γυναίκα η οποία ήταν μπλεγμένη σε μια υπόθεση μαστροπείας και νόμιζαν ότι ήμουν κι εγώ. Κι επειδή έπαιξα πολύ τότε στα κανάλια, αναγκάστηκαν να με στείλουν στη φυλακή. Έναν μήνα έμεινα μέσα. Μετά με άφησαν με ομόφωνη απόφαση προέδρου. Χωρίς να γίνει δίκη», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Espresso.

youweekly.gr