Κωνσταντίνος Αργυρός: Με σπασμένα φρένα τα «Ξημερώματα» – 6.500.000 σε ένα μήνα

Με σπασμένα τα φρένα «τρέχει» ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η ολοκαίνουρια επιτυχία του «Ξημερώματα».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει πάρει φόρα και δεν μπορεί να τον σταματήσει κανείς.

Δεν υπάρχει ίχνος αμφιβολίας ότι ο αγαπημένος τραγουδιστής διανύει την καλύτερη περίοδο που έχει συναντήσει έως τώρα στην καριέρα του. Τα τραγούδια του γίνονται σαρωτικές ραδιοφωνικές επιτυχίες που ανεβαίνουν στις πρώτες θέσεις των charts και οι νυχτερινές εμφανίσεις του αποτελούν πόλο έλξης του (αθηναϊκού) κοινού.

Έπειτα από μία εξαιρετική χρονιά, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έλαβε τη μεγάλη απόφαση να αλλάξει δισκογραφικό περιβάλλον και να ενταχθεί στο δυναμικό της Panik Platinum, ανοίγοντας την επόμενη σελίδα στη διαδρομή του. Το τραγούδι με το οποίο εγκαινιάστηκε το καινούριο κεφάλαιο του Κωνσταντίνου Αργυρού ήρθε για να ακουστεί δυνατά έως τα… «Ξημερώματα» και να κάνει θραύση.

Τα «Ξημερώματα», ένα single σε μουσική – στίχους του Πέτρου Ιακωβίδη που υπέγραψε και το «Αθήνα – Θεσσαλονίκη», έχουν εκτοξευθεί στις προτιμήσεις των ακροατών, «τρελαίνοντας» το κοντέρ. Έπειτα από τη συμπλήρωση ενός εκατομμυρίου «χτυπημάτων» σε μόλις πέντε ημέρες, η νέα επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού συνεχίζει απρόσκοπτα τη φρενήρη πορεία της.

Με την ολοκλήρωση ενός μήνα κυκλοφορίας, έχει ξεπεράσει τις 6,5 εκατομμύρια προβολές και οι επισκέψεις είναι ασταμάτητες. Σημειωτέον, το εκρηκτικό video clip έχει γυριστεί εξ ολοκλήρου στη Λευκάδα, τον τόπο καταγωγής του Κωνσταντίνου Αργυρού.

hit-channel.com