«Λύγισε» στην σκηνή ο Salvador Sobral. Τα δάκρυά του και η αγκαλιά στην αδερφή του(vid)

Σε κρίσιμη κατάσταση φαίνεται να είναι η υγεία του Πορτογάλου νικητή της Eurovision, Salvador Sobral, ο οποίος χρειάζεται επειγόντως μεταμόσχευση καρδιάς, αφού ο βηματοδότης που έχει δεν μπορεί να τον βοηθήσει πλέον.

Ο τραγουδιστής πρόσφατα ακύρωσε τρεις συναυλίες λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, όπως ο ίδιος ανέφερε σε ανακοίνωσή του. Διάφορα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία μιλούν για επιδείνωση της κατάστασής του σε βαθμό τέτοιο, που θέτουν σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή.

Σύμφωνα με αυτά, ο Salvador Sobral χρειάζεται επειγόντως μεταμόσχευση καρδιάς, αφού ο βηματοδότης που έχει δεν μπορεί να τον βοηθήσει πλέον. Αν αυτό δεν καταστεί εφικτό άμεσα, ο ίδιος κινδυνεύει -πάντα σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο- να χάσει ακόμα και τη ζωή του.

«Σας ευχαριστώ για όλη την ευαισθησία που μου χαρίζετε. Εκεί ψηλά βλέπω την καρδιά του πατέρα μου να ξεσπά» , είπε ο τραγουδιστής ξεσπώντας σε κλάματα στην σκηνή, στην πρώτη συναυλία του μετά την δημοσιοποίηση του προβλήματος του! Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο παρακάτω:

youweekly.gr