Την έπιασαν να οδηγεί μεθυσμένη και… γδύθηκε για διαμαρτυρία! (video)

Έναν περίεργο τρόπο να… διαμαρτυρηθεί προς τους αστυνομικούς που την σταμάτησαν για αλκοτέστ βρήκε μια γυναίκα στην Κίνα.

Όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν ένα ζευγάρι που φαινόταν μεθυσμένο -οδηγούσε η γυναίκα- διαπίστωσαν μέσα σε λίγα λεπτά ότι και οι δύο ήταν σε κατάσταση πλήρους μέθης.

Οι αστυνομικοί διέταξαν το ζευγάρι να βγει από το αυτοκίνητο και ο σύζυγος αποφάσισε ότι θα ήταν πολύ διασκεδαστικό να βιντεοσκοπήσει την… περιπέτειά τους με το κινητό του.

Όταν η γυναίκα άκουσε ότι οι αστυνομικοί επρόκειτο να την οδηγήσουν στο κρατητήριο για παρεμπόδιση του έργου τους, έπαθε μανία, άρχισε να φωνάζει ότι «εσείς με παρεμποδίζεται να πάω στη δουλειά μου».

Ταυτόχρονα, έβγαλε τη μπλούζα της και έμεινε μόνο με το παντελόνι και το σουτιέν. Ωστόσο, ο σύζυγός της την παρακίνησε να βγάλει και τον στηθόδεσμο, πράγμα που έκανε και άρχισε να… παρελαύνει γύρω από τους αστυνομικούς.

Τελικά, με κόπο, οι αστυνομικοί μάζεψαν το ζευγάρι, το πήγαν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθεί βοήθεια κατά της μέθης και στη συνέχεια το πήγαν στο κρατητήριο, ενώ το όχημα κατασχέθηκε…