And the winner is… Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα 59α βραβεία Grammy

Σχεδόν δύο μήνες πριν την τελετή των 59ων βραβείων Grammy ανακοινώθηκαν στο CBS οι υποψηφιότητες.

Τα βραβεία θα απονεμηθούν στις 12 Φεβρουαρίου και το σίγουρο είναι πως το όνομα που θα ακουστεί τις πιο πολλές φορές εκείνη τη βραδιά θα είναι της Beyoncé.

Οι μεγάλες και μερικές από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες:

 Song Of The Year:

«Formation» — Khalif Brown, Asheton Hogan, Beyoncé Knowles & Michael L. Williams II, songwriters (Beyoncé)
«Hello» — Adele Adkins & Greg Kurstin, songwriters (Adele)
«I Took A Pill In Ibiza» — Mike Posner, songwriter (Mike Posner)
«Love Yourself» — Justin Bieber, Benjamin Levin & Ed Sheeran, songwriters (Justin Bieber)
«7 Years» — Lukas Forchhammer, Stefan Forrest, Morten Pilegaard & Morten Ristorp, songwriters (Lukas Graham)

Best New Artist:

Kelsea Ballerini
The Chainsmokers
Chance The Rapper
Maren Morris
Anderson .Paak

Best Pop Vocal Album:

25 — Adele
Purpose — Justin Bieber
Dangerous Woman — Ariana Grande
Confident — Demi Lovato
This Is Acting — Sia

Best Pop Solo Performance:

«Hello» — Adele
«Hold Up» — Beyonce
«Love Yourself» — Justin Bieber
«Piece By Piece (Idol Version)» — Kelly Clarkson
«Dangerous Woman» — Ariana Grande

Best Pop Duo/Group Performance:

«Closer» — The Chainsmokers Featuring Halsey
«7 Years» — Lukas Graham
«Work» — Rihanna Featuring Drake
«Cheap Thrills» — Sia Featuring Sean Paul
«Stressed Out» — Twenty One Pilots

Best Traditional Pop Vocal Album:

Cinema — Andrea Bocelli
Fallen Angels — Bob Dylan
Stages Live — Josh Groban
Summertime: Willie Nelson Sings Gershwin — Willie Nelson
Encore: Movie Partners Sing Broadway — Barbra Streisand

Best Dance Recording:

«Tearing Me Up» — Bob Moses
«Don’t Let Me Down» — The Chainsmokers Featuring Daya
«Never Be Like You» — Flume Featuring Kai
«Rinse & Repeat» — Riton Featuring Kah-Lo
«Drinkee» — Sofi Tukker

Best Dance/Electronic Album:

Skin — Flume
Electronica 1: The Time Machine — Jean-Michel Jarre
Epoch — Tycho
Barbara Barbara, We Face A Shining Future — Underworld
Louie Vega Starring…XXVIII — Louie Vega

Best Contemporary Instrumental Album:

Human Nature — Herb Alpert
When You Wish Upon a Star — Bill Frisell
Way Back Home: Live From Rochester, NY — Steve Gadd Band
Unpsoken — Chuck Loeb
Culcha Vulcha — Snarky Puppy

Best Rock Performance:

«Joe (Live From Austin City Limits)» — Alabama Shakes
«Don’t Hurt Yourself» — Beyoncé Featuring Jack White
«Blackstar» — David Bowie
«The Sound Of Silence» — Disturbed
«Heathens» — Twenty One Pilots

Best Metal Performance:

«Shock Me» — Baroness
«Slivera» — Gojira
«Rotting in Vain» — Korn
«Dystopia» — Megadeth
«The Price Is Wrong» — Periphery

Best Rock Song:

«Blackstar» — David Bowie, songwriter (David Bowie)
«Burn the Witch» —Radiohead, songwriters (Radiohead)
«Hardwired» — James Hetfield & Lars Ulrich, songwriters (Metallica
«Heathens» — Tyler Joseph, songwriter (Twenty One Pilots)
«My Name Is Human» — Rich Meyer, Ryan Meyer & Johnny Stevens, songwriters (Highly Suspect)

Best Rock Album:

California — Blink-182
Tell Me I’m Pretty — Cage The Elephant
Magma — Gojira
Death Of A Bachelor — Panic! At The Disco
Weezer — Weezer