Ποια είναι η… Ευτέρπη που αναγράφεται στο σακάκι της Μαντόνα; (pic-video)

H διάσημη τραγουδίστρια φόρεσε το συγκεκριμένο κεντητό κοστούμι στα βραβεία Billboard για τις γυναίκες της μουσικής σκηνής και μας δημιούργησε την εύλογη απορία!

Μόνο μία Μαντόνα θα μπορούσε να κάνει αυτήν την εμφάνιση! Στα βραβεία Billboard για τις γυναίκες της μουσικής σκηνής, η πασίγνωστη τραγουδίστρια όχι μόνο εντυπωσίασε καθότι απέσπασε το βραβείο «Γυναίκα της Χρονιάς», αλλά ξεχώρισε κιόλας γιατί όλοι αναρωτιόντουσαν τί ήταν αυτό που αναγραφόταν στο πίσω μέρος του σακακιού της!

Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε να περπατήσει στο κόκκινο χαλί και να φωτογραφηθεί με ένα κεντητό κοστούμι, του οποίου το σακάκι είχε στην πλάτη του το όνομα «Ευτέρπη» και μάλιστα με ελληνικούς χαρακτήρες.

Μπορεί για τους περισσότερους να μην είναι γνωστό και δη για τους ξένους, ωστόσο δεν είναι καθόλου τυχαία η επιλογή του συγκεκριμένου ονόματος… στην πλάτη της τραγουδίστριας. Τέρμα ψαγμένη, βρήκε πως σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία επρόκειτο για μία από τις εννέα Μούσες, τις κόρες του Δία και της Μνημοσύνης, η οποία ήταν αφιερωμένη στη μουσική και τη λυρική ποίηση.

Δείτε την.. «Ευτέρπη» καλύτερα στο βίντεο: 

Πηγή: toratora.gr