Διαζύγιο Brangelina: Το βίντεο βιαιοπραγίας του Maddox που «καίει» τον Brad Pitt

Ως γνωστόν, η ηθοποιός ζητά την πλήρη κηδεμονία των παιδιών της, με τον Pitt να αντιδρά και να ζητά εξ ημισείας κηδεμονία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Hollywood Life ο Maddox, το μεγαλύτερο από τα έξι παιδιά τους, έχει στην κατοχή του βίντεο με τους γονείς του να τσακώνονται έντονα πολλές φορές.

Ο 53χρονος ηθοποιός φαίνεται πως δεν είχε τις καλύτερες σχέσεις με τον έφηβο γιο του, ειδικά μετά την απόφαση του οριστικού χωρισμού με την Jolie. «Ο Maddox είναι συνεχώς στο τηλέφωνό του και πολλές φορές τραβά βίντεο», αναφέρει το ρεπορτάζ του περιοδικού OK! και συνεχίζει: «Τα περασμένα χρόνια υπήρχαν έντονες στιγμές ανάμεσα στο ζευγάρι, στις οποίες τα παιδιά τους ήταν μπροστά. Για αυτό τον λόγο η Angie πιστεύει ότι τα παιδιά τους χρειάζονται ψυχοθεραπεία. Ο Maddox πολλές φορές έβρισκε τρόπο να τους ακούει αλλά και να τραβάει βίντεο με το κινητό του από τους τσακωμούς τους. Έχει απαθανατίσει στιγμές, στις οποίες ο Brad φαίνεται εκτός εαυτού. Τα ντοκουμέντα του θα μπορούσαν να μπουν στο “οπλοστάσιο” της ηθοποιού εναντίον του πατέρα του».

Θα δει το φως της δημοσιότητας το υλικό που έχει στην κατοχή του ο 15χρονος; Αναμένεται να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ και πώς θα πορευτεί το πρώην ζευγάρι.