Η «εκδίκηση» του Trump στην Kim Kardashian! (video)

Πολλά δημοσιεύματα πιστεύουν πως το timing δεν ήταν καθόλου τυχαίο. Από την προεκλογική περίοδο ακόμη, η Κιμ Καρντάσιαν δήλωνε φανατική υποστηρίκτρια της Χίλαρι Κλίντον και είχε εκφραστεί κατά του Τραμπ.

Μετά τη νίκη του Ρεπουμπλικανού, η Καρντάσιαν δεν είχε κάνει κάποιο σχόλιο καθώς διένυε την περίοδο της ψηφιακής της «αφωνίας» και απείχε από τα social media. Όμως τώρα που επέστρεψε κανονικά, ήταν μεταξύ των διασήμων που σχολίασαν το αμφιλεγόμενο διάταγμα Τραμπ και κατάφερε να προκαλέσει μεγάλη αίσθηση με όσα είπε.

Το μήνυμά της μεταδόθηκε από όλα τα διεθνή μίντια, χαρακτηρίστηκε ως ηχηρό χαστούκι στον Τραμπ και κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή ποστς σχετικά με το θέμα.

Το πιθανότερο είναι πως το επιτελείο Τραμπ θα ενοχλήθηκε και πιστεύεται πως αυτό που συνέβη στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες σχετίζεται κάπως με τη στάση της διάσημης σταρ. Φυσικά θα μπορούσε να είναι απλή σύμπτωση, αλλά δεν παύει να είναι «ζουμερό» στόρι.

Συνήθως οι Καρντάσιαν, έχουν πιο «vip» αντιμετώπιση κατά τις μετακινήσεις τους, αλλά χθες, τα ξένα μίντια μεταδίδουν πως ήταν μια από τις σπάνιες φορές που είδαν τι σημαίνει αυστηρός έλεγχος.   Oι υπάλληλοι της υπηρεσίας μετανάστευσης στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες φέρονται να έκανα έφοδο  στο ιδιωτικό αεροπλάνο της Κιμ Καρνάσιαν λίγες ημέρες μετά το αντιμεταταστευτικό διάταγμα του Ντόναλντ Τραμπ που απαγορεύει την είσοδο στις ΗΠΑ σε πολίτες από επτά μουσουλμανικές χώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διάσημη σταρ μαζί με την οικογένειά της κλήθηκαν να παραμείνουν μέσα στο αεροσκάφος, με το οποίο είχαν μόλις επιστρέψει από ένα ταξίδι στην Κόστα Ρίκα, ενώ οι αρχές το έψαχναν ενδελεχώς.   Σε υλικό που είδε το φως της δημοσιότητας, φαίνονται οι υπάλληλοι της υπηρεσίας μετανάστευσης να ανεβαίνουν την σκάλα για να μπουν στο ιδιωτικό αεροσκάφος.   Μετά την έρευνα κι αφού συνομίλησαν μαζί τους, οι αρχές επέτρεψαν στην Κιμ και την οικογένειά της να φύγουν.

mad.tv