Προκαλεί ξανά η Μπιγιονσέ! (pics)

Μέσα σε μία ώρα αφότου η Μπιγιόνσε ανακοίνωσε με τον ιδιαίτερο τρόπο της πως είναι έγκυος και περιμένει δίδυμα, έλαβε 2.430.000 likes και 166.000 σχόλια στο instagram!

Τα νούμερα ήταν εξωφρενικά και για το Twitter, το οποίο ανέφερε πως υπήρξαν 500.000 tweets για την ανακοίνωση μέσα στα πρώτα 45 λεπτά μετά την ανάρτησή της στο Instagram. Κατά την κορύφωση των αναφορών υπήρξαν 17.000 tweets ανά λεπτό.

Superstars όπως η «Queen B» είναι το κλειδί για τη συνεχή ανάπτυξη της πλατφόρμας Instagram η οποία το Δεκέμβριο ανακοίνωσε ότι ξεπέρασε τους 600 εκατομμύρια χρήστες με τους 100 εκατομμύρια να έχουν προστεθεί στους προηγούμενους έξι μήνες.  

Σε πραγματικούς αριθμούς, η Μπιγιόνσε -με 93 εκατ. ακολούθους- είναι πίσω από τη Σελένα Γκομέζ η οποία έχει πάνω από 108 εκατ. ενώ η Τέιλορ Σουίφτ με 96,8 και η Αριάνα Γκράντε με 95,4 έχουν επίσης μεγαλύτερη βάση θαυμαστών.

Όμως το ρεκόρ για την πιο δημοφιλή φωτογραφία όλων των χρηστών στην πλατφόρμα που άνηκε στην Γκομέζ είναι ήδη παρελθόν καθώς πριν καν περάσουν 24 ώρες η εγκυμοσύνη της Μπιγιόνσε ξεπέρασε τα 6,3 εκατ. που είχε συγκεντρώσει η φωτογραφία της προκατόχου της.

Ποζάρει γυμνή δείχνοντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα! Περιμένει δίδυμα η 35χρονη τραγουδίστρια!

Αυτή τη φορά είναι ακόμα πιο αποκαλυπτική, αφού ποζάρει στο φακό χωρίς ρούχα, μόνο με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Μάλιστα, η 35χρονη τραγουδίστρια, η οποία, όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, περιμένει δίδυμα, έγραψε «Ι have three hearts», δηλαδή “έχω τρεις καρδιές”.

Πολύ τρυφερή φυσικά είναι και η φωτο με την Μπλου Ίβι που της φιλάει τρυφερά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

star.gr