«Ο πατέρας μου έδερνε την μάνα μου!»: Η αποκάλυψη της Χριστίνας Κολέτσα για το δράμα που ζούσε και δεν ήξερε κανείς…

Έχουν περάσει 37 χρόνια από την ημέρα που ξεκίνησε από το Μακροχώρι Ημαθίας για να κυνηγήσει το όνειρό της.

Από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και πλέον στις μακρινές Φιλιππίνες η Χριστίνα Κολέτσα τελικά αγαπήθηκε από πολλούς και δη αρσενικούς και μας δείχνει ότι όχι μόνο δεν είναι «παλτό» –όπως είπε χαριτολογώντας, συστήνοντας τον εαυτό της στο πρώτο επεισόδιο του νέου reality επιβίωσης του ΑΝΤ1–, αλλά ότι σταδιακά μετατρέπεται σε έναν πραγματικό «Νομάδα».

Άλλοι τη θαυμάζουν για τα κάλλη της και άλλοι για το γεγονός ότι ξέρει να προκαλεί με τις εμφανίσεις της στην πίστα και τις αναρτήσεις της στο Instagram. Το σίγουρο είναι πως η συμμετοχή της στο «Nomads» ξάφνιασε ακόμα και τους πιο κοντινούς της ανθρώπους, αφού ήταν μία απόφαση της τελευταίας στιγμής.

Εκείνη, αποφασισμένη να αντέξει, με όπλο το γυμνασμένο της κορμί και την υπομονή που έχει αποδείξει ότι διαθέτει, δήλωσε ότι πηγαίνει για την εμπειρία και πως θα της λείψουν περισσότερο οι φίλοι της, ο σκύλος της και το φαΐ, την ώρα που κατευθυνόταν με το καπελάκι της στην πύλη του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος για να επιβιβαστεί στην πτήση προς Κωνσταντινούπολη – και στη συνέχεια προς Μανίλα. Οι συγκυρίες που την έφεραν ως εκεί, όμως, έχουν περισσότερο ενδιαφέρον από τον τελικό προορισμό της.

Η Χριστίνα Κολέτσα είναι μαθημένη στα δύσκολη, αφού σε μία εξομολόγηση από καρδιάς, αποκάλυψε την δραματικά άσχημη κατάσταση που ζούσε στο σπίτι της:

«Ο πατέρας μου χτυπούσε τη μητέρα μου»

Από μικρή δεν της χαρίστηκε τίποτα, και έχει γίνει αυτόπτης μάρτυρας ενδοοικογενειακής βίας ανάμεσα στους γονείς της. Πράγματα για τα οποία έχει μιλήσει σε παλαιότερες συνεντεύξεις της με ιδιαίτερα γλαφυρό τρόπο, περιγράφοντας όχι μόνο πως ο πατέρας της ήταν βίαιος αλλά και πως ήταν κάτι που το θεωρούσε φυσιολογικό μέχρι την τρυφερή ηλικία των 7 ετών. «Ο πατέρας μου χτυπούσε τη μητέρα μου. Ζούσα τη βία στο σπίτι μου μέχρι τα 16,5 χρόνια μου που χώρισαν οι γονείς μου», είχε παραδεχτεί σε παλαιότερη τηλεοπτική της συνέντευξη, συμπληρώνοντας πως χρειάστηκε να μεγαλώσει απότομα ζώντας μέσα σε αυτή την κατάσταση. Το μεταξύ τους διαζύγιο ήρθε σαν λύτρωση για εκείνη, που παρ’ ότι δεν θυμάται ποτέ τον εαυτό της να παίζει με τα άλλα παιδιά δήλωνε πως τη φώναζαν «Ρώσο» για τις ψηλές μπότες που φορούσε και «Πίπη» γιατί ήταν –και παραμένει– αγοροκόριτσο. Προκειμένου να ξεφύγει από την καθημερινή βία που ζούσε, έφυγε από τη Βέροια με ένα ταξί, μία αλλαξιά ρούχα, τη μητέρα της και την αδερφή της και έζησαν μαζί στη Θεσσαλονίκη με τις οικονομίες της πρώτης. Ως εκ τούτου χρειάστηκε να δουλέψει προτού ενηλικιωθεί για να βγάλει το ψωμί της.

«Έχω δουλέψει ως σερβιτόρα, σε φούρνο και σε ζαχαροπλαστείο… Και μ’ αρέσει που το βίωσα, γιατί έτσι έμαθα αρκετά πράγματα στη ζωή μου», είχε παραδεχτεί σε παλαιότερη συνέντευξή της  για τα δύσκολα εκείνα χρόνια. Από τότε έψαχνε να βρει πώς θα ξεφύγει από την ανέχεια, λαμβάνοντας μέρος στα 19 της στα Καλλιστεία του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στην κατηγορία «Miss Young», χωρίς όμως να κερδίσει κάποιο τίτλο. Δεν πτοήθηκε παρ’ όλα αυτά και σταδιακά έκανε τα πρώτα βήματα στη νύχτα τραγουδώντας αρχικά σε ερασιτεχνικό επίπεδο και στη συνέχεια κάνοντας επαγγελματικό ντεμπούτο στα «Μαμούνια». Λίγα χρόνια πριν είχε αποφοιτήσει από σχολή δημοσιογραφίας και είχε πιάσει την πρώτη της δουλειά σε τοπικό κανάλι της Θεσσαλονίκης.

«Όταν αποφάσισα να γίνω τραγουδίστρια ήμουν ανάμεσα στο να κάνω μία εκπομπή στην τηλεόραση, στην ΕΤ3, ή να γίνω τραγουδίστρια… Επέλεξα το δεύτερο», δήλωσε χρόνια αργότερα για την τελική της επιλογή, συμπληρώνοντας: «Τότε δεν είχα την ωριμότητα να αντιληφθώ ποια ήταν τα υπέρ και τα κατά των δύο αυτών επαγγελμάτων, λειτουργούσα με το ένστικτό μου και ήμουν πιο πολύ του καλλιτεχνικού παρά της πληροφόρησης».

youweekly.gr