Τα αστρονομικά έσοδα της Beyonce για το 2017

Η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα της μουσικής βιομηχανίας είναι και επισήμως η Beyonce, σύμφωνα με το Forbes, αφήνοντας πολύ πίσω της μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας

Τα έσοδα της Beyonce για το 2017 έφτασαν τα 105 εκατομμύρια δολάρια μόνο από τις πωλήσεις δίσκων και την παγκόσμια περιοδεία της, χωρίς κάν να έχουν υπολογιστή τα υπόλοιπα έσοδά της άλλες επιχειρηματικές της κινήσεις, όπως για παράδειγμα τη δική της σειρά ρούχων.

Δεύτερη αλλά με αρκετά μεγάλη διαφορά έρχεται η Adele, η οποία έβγαλε 69 εκατ. δολάρια, ενώ την τρίτη θέση συμπληρώνει η Taylor Swift με 44 εκατομύρια δολάρια. Η Swift, μάλιστα είχε και την μεγαλύτερη πτώση στα εσοδά της αναλογικά με το 2016 που την αντίστοιχη περίοδο είχε βγάλει 170 εκατ. δολάρια.

Την δεκάδα των πιο ακριβοπληρωμένων γυναικών της μουσικής βιομηχανίας συμπληρώνουν οι: Celine Dion 42 εκατ. δολάρια, Jennifer Lopez 38 εκατ. δολάρια, Dolly Parton 37 εκατ. δολάρια, Rihanna 36 εκατ. δολάρια, Britney Spears 34 εκατ. δολάρια, Katy Perry 33 εκατ. δολάρια και Barbra Streisand 30 εκατ. δολάρια.

Πηγή: jenny.gr