Απίστευτο περιστατικό στο αεροδρόμιο Λάρνακας με τραγουδίστρια! Έξαλλος ο παραγωγός της!

Δείτε τι της έκαναν στον έλεγχο και δεν την άφηναν να περάσει

Ένα απίστευτο και συνάμα αδικαιολόγητο περιστατικό συνέβη στο αεροδρόμιο Λάρνακας ανάμεσα στην Σάσα Μπάστα και την υπεύθυνη στο τμήμα ελέγχου.

Όπως ανέφερε και έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook, ο παραγωγός της τραγουδίστριας Μάριος Χαπέρης, έγινε έξαλλος με τα όσα εκτυλίχθηκαν κατά την αναχώρηση της τραγουδίστριας από το νησί μας.

Διαβάστε όσα έγραψε:

Σκέφτηκα αν πρέπει να ασχοληθώ και τελικά πρέπει γιατί σίγουρα θα έχει τύχει σε πολλούς. Αφήνω την Σάσα στο αεροδρόμιο της Λάρνακας για να επιστρέψει Αθήνα. Μαζί της είχε μια τσαντούλα με 3 κουτιά ένα μικρό πύργο του Αιφελ και 2 ποτήρια απο Ισπανία μιας και ήρθε απευθείας απο Μάλαγα με στάση Παρίσι. Πάει να περάσει τον έλεγχο και η κυρία (έτσι θέλει να ονομάζεται τουλάχιστο) που ήταν εκεί της λέει αυτή τη τσάντα απευθείας στον κάδο και προχωρήστε.

Εχοντας ύφος αυτοκρατόρισσας. Της λέει η Σάσα ότι είναι 3 μικρά σουβενίρ που τα έφερε απο Παρίσι και ότι έχει περάσει άλλα 3 αεροδρόμια έχοντας αυτά χωρίς κανένα θέμα (Μάλαγας, Παρισιού και Ελευθέριος Βενιζέλος). Η ”κυρία” συνεχίζει με το υφάκι να της λέει να προχωρήσει. Τότε ζητά η Σάσα υπεύθυνο αεροδρομίο για να ακούσει την απάντηση ”Εγώ είμαι η υπεύθυνη και άμα σας αρέσει”. Επίστρέφει η Σάσα έξω στο check in της Cobalt για να δώσει την αποσκευή της και να βάλει μέσα και τη τσάντα με τα πράγματα και ζητάει απο την κυρία στο check in το email Και το όνομα της ”υπεύθυνης” για να κάνει καταγγελία.

Ευγενέστατη η κοπέλα εκεί να την εξυπηρετήσει σε όλα και να να προσπαθεί και η ίδια να μιλήσει με την ”κυρία” η οποία όμως το αρνήθηκε. Όλα αυτά γιατί τα λέω τώρα;; Έτυχε πάρα πολλές φορές και σε εμένα και σε γνωστούς μου να είναι αντιμέτωποι τέτοιων συμπεριφορών απο άτομα εκεί στο αεροδρόμιο και όλως τυχαίως να είναι πάντα γυναίκες. Ίσως να είναι και τυχαίο. Όπως και να χει ας μαζέψει κάποιος πραγματικά ”υπεύθυνος” τους τάχα ”υπεύθυνους” εκεί στο αεροδρόμιο γιατί ένας θα βρεθεί να τις μαζέψει για τα καλά και θα βρεί και τον μπελά του χωρίς να φταίει κιόλας. Και κυρία ”υπεύθυνη” θα σε ξευτιλίσω και εγώ προσωπικά με το όνομα σου και όλα εάν μέσα στο επόμενο 24ωρο δεν βρείς τρόπο και @@ να απολογηθείς για την μα@@@@@@ συμπεριφόρα σου. Με αγάπη όλα αυτά και μην με παρεξηγήσεις!!! Έτσι για να γίνεις πραγματικά ”υπέύθυνη”