Κύπριος Dj και παραγωγός κυκλοφόρησε το νέο του κομμάτι στην μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρεία της Ισπανίας

Ακολουθήστε μας στο Instagram: showbizcy_official

To νέο του κομμάτι με τίτλο “Stolen Car” μας παρουσιάζει ο Dj και παραγωγός John Amaro με τον Dj Moses και σε συνεργασία με τον Αμερικανό Vocalist “Max Landry”

To “Stolen Car”,μόλις έχει κυκλοφορήσει στην μεγαλύτερη Δισκογραφική Εταιρεία της Ισπανίας, “Blanco Y Negro” η οποία διοργανώνει και ένα από το μεγαλύτερα φεστιβάλ στον κόσμο το “Tomorowland Unite”, το οποίο φιλόξενα παγκοσμίους φήμης djs όπως ο Armin Van Buuren ,Nicky Romero,Afrojack κτλ!

Ο John Amaro έχει ήδη releases σε Ελλάδα και εξωτερικό ,αλλά και συνεργασίες με μεγάλα ονόματα στην Ηλεκτρονική μουσική, όπως το “Fire” με τον Αμερικανό “Jonny Rose” το οποίο έχει πάει Νο34 στα τοπ 100 charts του Beatport και έχει παίξει στο Tiesto’s Club Life και στο Sirius Xm Radio.

 

Διαβάστε Επίσης: Αυτό και αν είναι είδηση! Επώνυμος Κύπριος με δική του δισκογραφική και Έλληνες καλλιτέχνες!

 

 

Να αναφέρουμε ότι ο Max Landry έχει συνεργασίες με τον γνωστό dj και παραγωγό Nicky Romero στην Protocol Recordings,αλλά και με άλλους γνωστούς djs σε labels όπως η Armada Recordings (δισκ. εταιρεία του Dj Armin Van Buuren) και Revealed Recordings (δισκ εταιρεία του Hardwell) κτλ.

 

Δείτε πρώτοι το video clip που μόλις έχει κυκλοφορήσει: