Βραβευμένος Κύπριος αρχιτέκτονας κλέβει τις εντυπώσεις με την φωνή του (video)

Ο ταλαντούχος νεαρός αρχιτέκτονας κλέβει τις εντυπώσεις με την φωνή του!

Αν και Αρχιτέκτονας στο επάγγελμα, ο Νίκος δεν παραμέλησε τη μεγάλη του αγάπη για το τραγούδι.

Όπως μας εκμυστηρεύτηκε και ο ίδιος, από πολύ νεαρή ηλικία έβγαζε στο πιάνο τραγούδια αγαπημένων τραγουδιστών και έκανε δικές του επανεκτελέσεις στο προσωπικό του κανάλι στο youtube.

Ο Νίκος, παρά το νεαρό της ηλικίας του μετρά αρκετές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές όπως η Αυλαία, η θρυλική Μπλίνκερς, το γνωστό σε όλους μας Έλευσις, αλλά και σε φοιτητικά events στο Newcastle.

Επιστρέφοντας νικητής με το πρώτο βραβείο από τον διεθνή διαγωνισμό Αρχιτεκτονικής (FABFEST 2017) όπου έλαβε μέρος στο Λονδίνο μαζί με την ομάδα του (Seven+/-1) , έβαλε αμέσως μπρος για την κυκλοφορία του τραγουδιού του, «Πόσο Ακόμα».

Πρόκειται για ένα ωραίο καλοκαιρινό hit που μας ταξιδεύει σε ένα love story που δεν έδωσαν ποτέ το τελευταίο φιλί και έχει κυκλοφορήσει επίσημα στα social media από την 1η Αυγούστου 2017.

Όπως έγινε γνωστό συμμετέχει στον διαγωνισμό Positive Duets που έχει ξεκινήσει στα social media της Amita Motion με τις MEΛISSES και την Έλενα Παπαρίζου που θα γίνει Positive Duet από τους stars του αύριο. Κατόπιν οι καλλιτέχνες θα ακούσουν τα demos, θα επιλέξουν τους καλύτερους και θα βρίσκονται δίπλα τους, σε όλη τη διαδικασία δίνοντας πολύτιμες συμβουλές και coaching.

Ο νεαρός κύπριος τραγουδιστής Νίκος Αγαπίου που συμμετέχει στον διαγωνισμό έκανε ένα καταπληκτικό cover του τραγουδιού του band MEΛISSES «Το κύμα».  **για τον διαγωνισμό διαβάστε περισσότερα εδώ https://www.facebook.com/nagapiou)

Ακούστε το: