Παρέλαση επωνύμων στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Αργυρός (pics)

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με πολλές εναλλαγές, δομημένο απ’ τις επιτυχίες του που έχουμε αγαπήσει, αλλά και με τα τραγούδια του πρόσφατου και ήδη πλατινένιου album «Το Κάτι Παραπάνω», σε μια νέα εμπειρία διασκέδασης.

Πολλοί ήταν οι επώνυμοι που διασκέδασαν και αυτή την εβδομάδα στο Fantasia, ανάμεσά τους η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου με την παρέα της, η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα με τις φίλες της, αλλά και η Τάμτα που επισκέφθηκε τον καλό της φίλο Κωνσταντίνο Αργυρό στο καμαρίνι του.
Το ίδιο βράδυ ο Γιώργος Θεοφάνους, που στο παρελθόν συνεργάστηκαν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό χαρίζοντας μας τις επιτυχίες «Παιδί Γενναίο», «Ποτέ ξανά», «Μια νύχτα κόλαση» και όχι μόνο, διασκέδασε μαζί με την σύζυγο του.

Το πιο ξεχωριστό πρόγραμμα αλλά και την σύντροφο του Ήβη Αδάμου, απόλαυσε και ο Μιχάλης Κουινέλης (Stavento) σε μία απ’ τις σπάνιες εξόδους του.

Δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό η εκρηκτική Ήβη Αδάμου, το συγκρότημα Alcatrash και ο Ίαν Στρατής, ενώ η Konnie Metaxa, ο Dj Navycat, η DjFoxy με τους Mc Mario & Tony με το δικό τους dj set , έρχονται να συμπληρώσουν την πιο ξεχωριστή πρόταση διασκέδασης.

Δείτε φωτογραφίες:

Gossip-tv.gr