Ο Άγιος Βασίλης μοιράζει δώρα από σπίτι σε σπίτι σε χωριό της Λεμεσού! (video)

Μία πρωτότυπη ιδέα για καλό σκοπό… Ο Άγιος Βασίλης στην Κυπερούντα παραμονή Πρωτοχρονιάς μοιράζει δώρα από σπίτι σε σπίτι. Εκτός από χαρά στα μικρά παιδιά -και στους μεγάλους που γίνονται και πάλι παιδία- σκοπός είναι η στήριξη του Βρεφονηπιακού Σταθμού της κοινότητας.

Όνειρο όλων κάποια στιγμή ήταν να γνωρίσουμε τον Άγιο Βασίλη ή έστω να καταφέρουμε κρυφά να τον δούμε τη στιγμή που άφηνε τα δώρα κάτω από το δέντρο. Τα παιδιά στην Κυπερούντα μπορούν να τον γνωρίσουν χωρίς μάλιστα να το ξενυχτήσουν ή να κρυφτούν.

Πως γίνεται; Τα τελευταία 5 χρόνια ο αγαπημένος Άγιος όλων κάνει τον γύρο του χωριού με αμάξι -μάλλον πιο μοντέρνος απ’ ότι τον συνηθίσαμε- με τη συνοδεία αλόγων και ξωτικών μεταφέροντας τις γεμάτες σακούλες με δώρα.

Με τη βόλτα του ο Άγιος Βασίλης δε δίνει μόνο δώρα αλλά… μαζεύει και χρήματα! Και πριν προλάβει να περάσει από το μυαλό σας οποιαδήποτε άσχημη σκέψη να πούμε ότι πρόκειται για καλό σκοπό. Οι βοηθοί του παχουλού αγαπημένου μας λαμβάνουν λοιπόν ένα αντίτιμο το οποίο στη συνέχεια διατίθεται για το φιλανθρωπικό σκοπό της διοργάνωσης.

Η όμορφη αυτή πρωτοβουλία ήρθε από το Κέντρο Νεότητας Κυπερούντας σε συνεργασία με τον Ιππικό Όμιλο «Μέγας Αλέξανδρος» Κυπερούντας με σκοπό φέτος να στηριχθεί ο Βρεφονηπιακός Σταθμός της κοινότητας.

Η «δουλειά» του γενειοφόρου θα ξεκινήσει από τις 5 το απόγευμα και αναμένεται να τελειώσει γύρω στις 11 το βράδυ.

Όσοι επιθυμούν να δουν τον Άη Βασίλη στην πόρτα τους, μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 99 – 900 636 και 99 – 940 050.

Το απολαυστικό βίντεο είναι από τη διανομή της περασμένης χρονιάς