Παγκόσμιο σοκ: Νεκροί στη συντριβή του Ρωσικού αεροσκάφους, όλοι οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν το 2009 στη Eurovision!!

Παγκόσμιο σοκ προκαλεί η είδηση ότι στη συντριβή του ρωσικού αεροσκάφους στη Μαύρη θάλασσα, σήμερα, ανήμερα τα Χριστούγεννα, νεκροί είναι όλοι οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν το 2009 στη Eurovision!

Πρόκειται για τη «Χορωδία Αλεξαντρόφ του Κόκκινου Στρατού», όπως είναι το πλήρες όνομα της στρατιωτικής μπάντας, που είχε συμμετάσχει το 2009 στην Eurovision η οποία διεξήχθη στη Μόσχα, με το γυναικείο συγκρότημα t.A.T.u και το τραγούδι Not Gonna get Us. Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS, νεκρά είναι και τα 64 μέλη της στρατιωτικής μπάντας Αλεξαντρόφ που επέβαιναν στο μεταγωγικό αεροσκάφος Τουπόλεφ, το οποίο κατέπεσε τα ξημερώματα ανοιχτά του Σότσι. Από καθαρή τύχη σώθηκαν τρεις τραγουδιστές της ορχήστρας, όπως επιβεβαίωσε ο Βαντίμ Ανανίεφ, επίσης τραγουδιστής καθώς δεν ακολούθησαν στο ταξίδι για τη ρωσική βάση στη Συρία. Ο Ανανίεφ δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στις υποχρεώσεις της μπάντας, εξαιτίας της γέννησης του τρίτου του παιδιού, όπως δήλωσε νωρίτερα.

Δείτε το βίντεο με τη συμμετοχή της μπάντας στη Eurovision το 2009…

gossip-tv.gr/