Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο single του Avicii ένα χρόνο μετά τον θανατό του! (video)

Το τραγούδι έχει το όνομα “SOS” και ερμηνεύει ο Aloe Blacc.

Ρίγη συγκίνησης στους φανς του Avicii καθώς ο γνωστός DJ που απεβίωσε πριν από ένα χρόνο δημοσίευσε το ολοκαίνουργιο του single “SOS” με τον Αloe Blacc ο τραγουδιστής που ερμήνευσε το πασίγνωστο hit του “Wake me Up”.

Όταν έβαλε τέλος στη ζωή του σε ηλικία 28 ετών, ο Σουηδός DJ και μουσικός παραγωγός άφησε πίσω του μία συλλογή από ανολοκλήρωτα τραγούδια, η οποία ήταν έτοιμη κατά 90%.

Η μουσική αυτή ολοκληρώθηκε χάρη στη συνεισφορά παραγωγών όπως οι Carl Falk, Albin Nedler και Kristoffer Fogelmark, και η οικογένεια του Avicii, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Tim Bergling, αποφάσισε να τη μοιραστεί με το κοινό.

Όπως δήλωσε ο πατέρας του Avicii το καινούργιο single είναι αφιερωμένο στους φάνς του Τιμ Μπέρκλινγκ που του στάθηκαν τόσα χρόνια και τον αγάπησαν μέχρι την ημέρα που έφυγε από την ζωή.

Το «SOS» προλογίζει το τρίτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του Avicii, το οποίο τιτλοφορείται «TIM» και αναμένεται κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου από τη Universal Music.

Τα καθαρά έσοδα από το άλμπουμ «TIM» θα διατεθούν στο μη κερδοσκοπικό ίδρυμα «Tim Bergling» και στους σκοπούς στους οποίους είναι αφοσιωμένο, όπως η πρόληψη των ψυχικών ασθενειών και των αυτοκτονιών.
Το «SOS» συνοδεύει ένα ξεχωριστό βίντεο που περιέχει ορισμένα από τα χιλιάδες συγκινητικά μηνύματα του κοινού για τον Avicii, το ταλέντο του και την απώλειά του.

Μετά τον τραγικό θάνατο του διάσημου DJ και παραγωγού, θαυμαστές του από όλο τον κόσμο μοιράστηκαν τα μηνύματα και τις προσωπικές ιστορίες τους στην ιστοσελίδα Αvicii.com, στην οποία μπορείτε ακόμα να δημοσιεύσετε τις δικές σας ιστορίες.
Αυτό το βίντεο είναι ένα «ευχαριστώ» από την ομάδα του Tim για όλη την αμέριστη αγάπη και τη συνεχόμενη υποστήριξη από τον κόσμο.

Δείτε το καινούργιο τραγούδι του Avicii εδώ: