Γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη για παιδική πορνογραφία (pics)

Οι κατηγορίες για παιδική πορνογραφία, αποπλάνηση ανηλίκου και παρεμπόδιση των αρχών οδήγησαν τις αστυνομικές αρχές στη σύλληψή του.

Ο 52χρονος διάσημος τραγουδιστής συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (11/7/2019) και εις βάρος του απαγγέλθηκαν συνολικά 13 κατηγορίες.

«Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει παιδική πορνογραφία, αποπλάνηση ανηλίκου και παρεμπόδιση της δικαιοσύνης» τόνισε ο πληρεξούσιος δικηγόρος.

Ακόμη, ο εν λόγω τραγουδιστής κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις αλλά και κακοποίηση τεσσάρων γυναικών, ενώ αυτό που υποστηρίζουν οι εισαγγελικές αρχές είναι ότι οι συγκεκριμένες γυναίκες ήταν ανήλικες κατά την περίοδο που εκείνος συνετέλεσε τις απρεπείς πράξεις εις βάρος τους.

Περαιτέρω πληροφορίες και λεπτομέρειες της ομολογουμένως σοκαριστικής αυτής είδησης αναμένεται να γνωστοποιηθούν εντός της ημέρας!

H είδηση έχει σοκάρει πλήθος κόσμου αφού οι κατηγορίες είναι πολύ σοβαρές. O τραγουδιστής έχει ήδη συλληφθεί και εντός της ημέρας θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.Ο τραγουδιστής της RnB R.Kelly.

Κατηγορείται για παιδική πορνογραφία, σεξουαλική παρενόχληση τεσσάρων γυναικών και παρεμπόδιση των αρχών.

Συνελήφθη στο Σικάγο το βράδυ της Πέμπτης 11/7/2019.

 

 

gossip-tv.gr