Το παρασκήνιο από τους τσακωμούς Σφακιανάκη-Πάολα στα καμαρίνια (video)

Πριν από ένα μήνα ο Σφακιανάκης ζήτησε από την Πάολα να τελειώνει αυτό που γίνεται στο καμαρίνι μέχρι τις 8 το πρωί και ακολούθησε τσακωμός.

Η συνεργασία τους ήταν εξ αρχής ένα μικρό σοκ. Δεν περίμενε κανείς ότι θα μπορέσουν να συνυπάρξουν δύο πρώτα ονόματα και δη τα συγκεκριμένα δύο. Όχι λόγω της Πάολας, αλλά γιατί ο Νότης Σφακιανάκης θέλει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Κι αυτό η Πάολα δεν θα το δεχόταν εύκολα. Και πολύ λογικά.

Τελικά κατάφεραν να κρατήσουν μαζί ως τις 8 Μαρτίου, ήτοι δύο βδομάδες πριν ολοκληρωθεί κανονικά το πρόγραμμα. Αυτό που έγινε και προκλήθηκε η ρήξη, έγινε μεν πριν λίγες μέρες, αλλά έχει ρίζες στις αρχές, πριν καν ξεκινήσουν επίσημα.

Όπως αναφέρει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο Νότης Σφακιανάκης προσπαθούσε εξ αρχής να δείξει ότι αυτός είναι το αφεντικό. Το έκανε όμως απέναντι στην πιο εμπορική τραγουδίστρια της χώρας που κρατάει ως πρώτο όνομα τα νυχτερινά κέντρα στα οποία εμφανίζεται. Αφού η φούσκα γέμιζε σιγά σιγά αέρα για 4 μήνες, έσκασε. Κι έσκασε με κρότο, αφού η Πάολα και ο Σφακιανάκης τσακώθηκαν άσχημα.
«Η Πάολα είχε φέρει τη δική της ομάδα, δικό της ηχολήπτη, φωτιστή και όλη τη μπάντα. Μπαίνει στην πρόβα ο Νότης Σφακιανάκης βλέπει κανονικές ντραμς και λέει να το αλλάξουν και να παίζουν με τις δικές του ηλεκτρονικές ντραμς. Πέρασε της Πάολα και τα αντίποινα του Νότη Σφακιανάκη ήταν ο άνθρωπος που είχε φέρει η Πάολα στο σχήμα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, να μη συνεχίσει με τον τρόπο που όλοι ξέρουμε.

Η συνεργασία συνεχίστηκε ομαλά, όμως, ο Νότης με δική του απόφαση εμφανιζόταν για το δεύτερο πρόγραμμα στις 04:30. Την ώρα που κατέβαινε η Πάολα το μαγαζί είχε 1,500 άτομα, στις 5 παρά το μαγαζί είχε μείνει με 300 άτομα γιατί ο τραγουδιστής έβγαινε με ξένα κομμάτια. Άνθρωποι του Νότη είπαν ότι πολλοί ανεβαίνουν στο καμαρίνι της Πάολα και αδειάζουν τα πρώτα τραπέζια. Εκεί ξεκίνησε η ρήξη.

Πριν από έναν μήνα ο Νότης Σφακιανάκης ζήτησε από τον επιχειρηματία να πει στην Πάολα να τελειώνει αυτό που γίνεται στα καμαρίνια μέχρι τις 8 το πρωί. Ο επιχειρηματίας του είπε πως δεν μπορούσε να το κάνει γιατί για τον ίδιο τον Νότη είχε σουίτα στον πέμπτο όροφο, όπου μπορούσε να πάει. Την Παρασκευή που μας πέρασε ο Νότης έστειλε τον μαέστρο στις 07:30 να πει στην Πάολα να κλείσει τη μουσική.
Εκείνη είπε να έρθει και ο Νότης να πιει ένα ποτό μαζί τους. Πάει ο μαέστρος και επιστρέφει για να της πει ότι ο Νότης ήταν έξαλλος. Η Πάολα πήγε στο καμαρίνι του και αντάλλαξαν πολύ βαριές εκφράσεις. Εκείνος της είπε πως αν τον σέβεται θα πρέπει να κλείσει τη μουσική κι εκείνη του απάντησε πως ο σεβασμός κερδίζεται. Δεύτερον του είπε «είμαι κανά παιδάκι να σου αποδείξω ότι σε σέβομαι;». Μετά έγινε χαμός!

Την Παρασκευή που μας πέρασε, η Πάολα πείθεται από τον επιχειρηματία και τον περίγυρο της να πάει να τραγουδήσει. Όμως επειδή πια δεν γούσταρε, τελείωσε μια ώρα νωρίτερα. Την επόμενη μέρα έστειλε δικό της συνεργάτη να πληρώσει όλα τα χαμένα μεροκάματα μέχρι τις 23 Μαρτίου σε όλο το προσωπικό».

eleftherostypos.gr